|
Belediye çalışmalarından memnun musunuz?
|
|
16-03-2008, 10:42 AM
|
|||
|
|||
|
Belediye çalışmalarından memnun musunuz?
arkadaşlar bergama belediyesinin çalışmalarından memnun musunuz. ben şahsen memmun değilim. neden derseniz bizim atatürk mahallesi ile belediye hiç ilgilenmiyor, örnek mi: arkadaş sokaklarda kaldırım yapılmayan yer kalmadı ama atatürk mah. yavuz selim cd istisna, sayın belediye başkanı ilçenin her sokağını karış karış gezmiş mi? bir sorun bakalım..........
|
|||
|
16-03-2008, 21:11 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Belediye çalışmalarından memnun musunuz?
peki sizin mahalleden akp'ye oy çıktımı seçimlerde. ben bunu merak ettim şimdi
|
|||
|
17-03-2008, 11:26 AM
|
|||
|
|||
SanSr demiş kipeki sizin mahalleden akp'ye oy çıktımı seçimlerde. ben bunu merak ettim şimdi Aaa sen ne demek istiyorsun şimdi oy almadı diyemi oraya hizmet edilmiyor yani??? Cık cık cık ayıp belediyeler yapmaz ööle şey
|
|||
|
17-03-2008, 19:13 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar bu iş oy için yapılacaksa yandık
|
|||
|
19-03-2008, 13:01 PM
|
|||
|
|||
|
bergama'ya senede 2-3 defa gelirim ve kısa süreli kalırım. gördüğüm kadarıyla memnun olunacak fazla birşey yok. bir de girişi kapattıklarını görüp şok olmuştum. giriş olmuş çıkış. aman allahım. düzeltmişler ama şimdi sanırım.
|
|||
|
20-03-2008, 23:27 PM
|
|||
|
|||
|
belediye yolları kazmaktan başka bişi yapmıyo.stadın arkasındaki yolu sözde prestijli yol yapcaklardı ama malesef ben böle bişi göremiorum..bergamamızdaki eksiklerden biri bi sinemanın olmayışı raşit ürper bu eksikliği görüyomu acaba?eski garajın orası alışweriş merkezi olcak diolar umarım kapalı çarşı gibi olmaz..raşit ürper derhal gidip başka şehirlerdeki alışweriş merkezlerine bakmalı..eski garajın orası gerçekten güzel bi alışweriş merkezi olursa işte o zaman süper olur tamda şehrin merkezinde,hayal ettmesi bile güzel umarım olur..bide bergamasporumuza destek olsunlar artık..
|
|||
|
27-03-2008, 13:53 PM
|
|||
|
|||
serkan demiş kieksiklerden biri bi sinemanın olmayışı raşit ürper bu eksikliği görüyomu acaba? Çocukluğumuza 3 sinema salonu vardı sanırım ve gelen filmleri heyecanla takip ederdik. Şimdi sinemaların iş yapmamasını TV kanallarına bağlıyorlar ama bence alakası yok. En azından bir sinema salonu olsa iş yapacağından eminim. Özellikle gençler ilgi göstereceklerdir. Vizyona çıkan filmleri zamanında seyretmek Bergamalı'ların da hakkı. |
|||
|
28-03-2008, 19:16 PM
|
|||
|
|||
|
bizler herşeyi hakedioruz ama gören yok..
|
|||
|
20-04-2008, 08:54 AM
|
|||
|
|||
|
Evet arkadaşlar Atatürk Mahallesi ile ilgili eleştirilere katılmamak mümkün değil. Hiç bir şey yapılmadı. Bir taş üst üste konmadı. Bergama sadece şehir merkezinden ibaret değil. Evet şehir merkezin de bir çok yenileme çalışması yapıldı ama ya mahalleler...
Mesela bir Tekstil Fabrikası Bahçesi var ki.... oGüzelim bahçe bu dönem de çöplüğe döndü. Her yer şantiye gibi. İşe yaramayan her harfiyat buraya atılmış. Bizler buraya park yapılacağı umudunu beklerken adeta çöplük oldu. keşke eskisi gibi kalsaydı bari... |
|||
|
11-05-2008, 12:06 PM
|
|||
|
|||
|
Ben bir Amasyalı olarak Bergama ya sık sık geliyorum.Özellikle Semiye sitesinden sonra ki mahallelerin tamamında aynı sorunlar var. Buralarda vakit geçirecek park alanları ile güzel ve modern kaldırımlar yok....
Artık mahalleler ile de ilgilenmenin zamanı gelmeli......... |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım