Bergama Forum - Bergama İlçesi Forum Sayfaları

Tam Versiyon: Bergama Aliağa'da Yarışacak.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Aliağa Basketbol Şöleni Bergama - Menemen karşılaşması ile başlayacak.

Aliağa Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (Metem) Spor Kulübü Sponsorluğunda, Türkiye Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Basketbol Okulları 1. Mini Basketbol Şenliği 20 Nisan da Aliağa Enka Spor Salonunda Yapılacak.

Aliağa Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Spor Kulübü sponsorluğunda, Türkiye Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Basketbol Okulları 1. Mini Basketbol Şenliği 20 Nisan da Aliağa Enka Spor Salonunda yapılacak.

Metem Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Delen Yaptığı açıklamada, "Aliağa, Menemen, Bergama ve Ödemiş ilçelerinden gelen 12 DABO Mini Basketçilerin katılımıyla kulübümüz sponsorluğunda düzenleyeceğimiz bu etkinliğe tüm sporseverleri davet ediyorum" dedi. 12 Dev Adam Basketbol Okulu Antrenörü Erhan Hepçorman, 20 Nisan 2008 Pazar günü yapılacak olan basketbol Şölenine tüm Aliağalı basketbol severleri davet etti. Hepçorman, son yıllarda Aliağa Belediyesi Basketbol Takımı'nın göstermiş olduğu başarıya da değinerek; "Aliağa Belediyesi Basketbol Takımımız almış olduğu başarılarla çocuklarımıza ve gençlerimize örnek olmuşlardır, ilçemizde bu sporun daha çok benimsenmesinde emeği olan herkese teşekkür ederim. Bizde Metem Spor Kulübü olarak sporun her dalında ilçemiz gençlerine destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

20 Nisan Pazar günü Aliağa Belediyesi Enka Spor Salonu'nda yapılacak olan basketbol şenliği saat 09:30 da Menemen- Bergama arasında yapılacak olan maçla başlayacak.

Maç Programı şu şekilde açıklandı:

09:30- 10:15 Menemen - Bergama
10:15- 11:00 Aliağa - Menemen
11:00- 11:45 Bergama - Ödemiş
11:45- 13:45 İstirahat
14:00- 14:45 Ödemiş - Menemen
14:45- 15:30 Aliağa - Ödemiş
15:30- 16:30 Aliağa- Bergama.

Kaynak: http://www.bergamailcesi.com/content/view/121/2/
yeneriz biz bunlarııı...Wink
Referans URL