Öncelikle umarım ki forum aktif üyelerinin sayısı hızla artar ve Bergama'nın sosyal ve diğer gelişimlerine tüm Bergama halkı aktif katkıda bulunur.
Forumun ilk sorusu benden olsun. İlçemizdeki resmi spor salonundan ne ölçüde nasıl faydalanabiliyoruz? ve Bergama'da özel spor salonu var mı?
Merhaba aliicetr, forum yetkilileri dışında ilk üye olduğunuz için tebrik ve teşekkür ederiz.

Forumumuzda elbette ki spor bölümü de açılacak ve spor ile ilgili tüm konular burada tartışılacak. Biz bu forumu hazırlayan Bergama dışındaki Bergama'lılar, özel spor salonu olup olmadığını maalesef bilmiyoruz ve bunu sanırım zamanla forum üyelerimizden öğreneneğiz. Saygılar.
İnşallah... İlk fırsatta spor salonuna gidip konuşmayı düşünüyorum. Merak ettiklerimi yetkililerden öğrenir, burada da paylaşırım sizlerle...
Forum üyelerinin sayısını arttırmak için tüm Bergamalı tanıdıklarıma mail atıp çalışmalarınıza yardıcı olmak istiyorum... Daha aktif ve çalışkan Bergama için el ele...
Paylaşımlarınızı bekliyoruz. Bu arada forumumuzun tanıtılması için üyelerimizin desteğine tabii ki oldukça ihtiyacımız var. Yardımlarınızı da bekliyoruz

bergamada spor salonu war ama resmi,özel olarak fıtness salonları war..
bu arada sitenin reklamını daha geniş çewrelere ulaştırabilirsek daha çok üye olur..mesela ben listemdeki herkese sitenin adresini yolladım..
serkan demiş kibu arada sitenin reklamını daha geniş çewrelere ulaştırabilirsek daha çok üye olur..mesela ben listemdeki herkese sitenin adresini yolladım..
bende arkadaşlara verdim buranın adresini ama sadece 1 tanesi üye olmuş. yukarda site hazırlanıyor yazıyor ya bakarız sonra falan diyorlar. aslında o yazı kaldırılmalı en azından oradan. bu arada hadi tamamlayın artık ne yapıyorsnız adminler

bende elimden geldiğince yaymaya çalışıyorum..siteye direk bulmak zor,googledan yazıorum bergama ilçeleri çıkıyo hepsine deniyorum teker teker öle girebiliyorum..admin bu siteyi açtığın için saol ama biraz daha önm çalışmaları sıklaştırmalı. emre arkadaşıma katılıyorum en azından yazıyı kaldırabilirsiniz..
Merhaba arkadaşlar.
http://www.bergamailcesi.com sitesini bu forumdan daha önce hazırladık ve google optimizasyonunu mükemmel yapmaya çalıştık. Şu an google'da bergama, bergama resimleri, bergama tarihi vs yazınca ilk sayfada çıkmaya başladı. Aynı şekilde bu forum için de çalışıyoruz. Mevcut işlerimiz arasında zaman ayırmaya çalışarak ilerliyoruz. Kısa sürede sanırım herşey mükemmel olacak. Siteye verdiğiniz önem ve önerileriniz için teşekkürler. (Bu konu spor faaliyelerinde olmamalıydı ya neyse

öyle gelişti)
konu bi anda buraya doru geçiş yapmış sağlık olsun

herşey iyi olcak gibi bende bunu hissediorum..